Zondag 14 april: Storytrail stadswandeling Amsterdam vol spannende sagen en legenden

anna-johanna-01-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 14 april:
Storytrail stadswandeling Amsterdam vol spannende sagen en legenden

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 14 april de eerste Amsterdamse Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Anna Johanna gidst haar publiek door de binnenstad, op zoek naar de sagen, legenden en historische verhalen die daar verscholen liggen.

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Anna Johanna haar publiek eeuwen mee terug in de tijd. Zij vertelt zo pakkend en meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen in de stadsgeschiedenis. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. In een afwisselend decor van statige stadspaleizen en donkere stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en hartstochten, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. U hoort, ruikt en voelt de stadsgeschiedenis alsof u er zelf ooggetuige van bent.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht verzorgt Stadsavonturen inmiddels in 25 steden unieke Storytrail stadswandelingen – sinds enkele jaren ook in Amsterdam.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 14 april 2019 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter