Zondag 16 april 2017: Storytrail landgoedwandeling in Amelisweerd

godefridus1-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 16 april 2017: Storytrail landgoedwandeling in Amelisweerd

Voorjaar! Landgoed Amelisweerd bij Utrecht begint weer groen te kleuren. Godefridus Bosch van Drakenstein, verre nazaat van de laatste adellijke familie die ruim anderhalve eeuw op Amelisweerd vertoefde, nodigt u uit voor een genoeglijke boswandeling vol onverwachte belevenissen.

Godefridus is een geboren verhalenverteller. Hij kent niet alleen het landgoed als zijn broekzak, hij weet ook alle spannende familieverhalen op te dissen. Daarnaast vertelt hij u graag over andere voorname bosbewoners uit het verleden, zoals de oude Ridder Amelius en Koning Lodewijk Napoleon. Wandel mee en geniet van een kleurrijke wandeling in paradijselijke sfeer.

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op zondag 16 april 2017 om 14.00 uur bij het terras van De Veldkeuken, Bunnik. Tickets kosten € 17 (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer vóór 13 april met de kortingscode STORYTRAIL7GE8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter