Zondag 30 april 2017: Storytrail stadswandeling door Hoorn

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 30 april 2017: Storytrail stadswandeling door Hoorn

Weet u waarom de Rode Steen in het hart van Hoorn zo rood is? Kent u het geheim van de Hoornse haring? En weet u waarom Schipper Bontekoe eigenlijk zo beroemd is geworden? U kunt het allemaal ontdekken én zelf beleven tijdens de Storytrail stadswandeling op 30 april: een bijzondere mix van verhalen, theater en historie.   

Johannes, een van de vertellers van theatergezelschap Stadsavonturen, is uw gids. Hij neemt u mee terug naar de Gouden Eeuw, toen Hoorn een van de belangrijkste steden was van heel Holland. Wandelend door de prachtige oude binnenstad ontmoet u de helden en schurken van toen. U hoort hun ongelooflijke verhalen en voelt u even deel van de geschiedenis. Een meeslepend avontuur voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 30 april 2017 om 14.00 uur op de Rode Steen in Hoorn, bij het standbeeld van J.P. Coen. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-hoorn. Reserveer vóór 27 april met de kortingscode STORYTRAIL7BS8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter