Zondag 23 april 2017: Storytrail verhalenwandeling door Delfshaven

johannes-17-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 23 april 2017: Storytrail verhalenwandeling door Delfshaven

Wilt u het geheim weten achter de heerlijke Delfshavense haring? Oog in oog staan met Piet Hein? Of op stap met de legendarische zakkendragers van het Zakkendragershuisje? Dit is uw kans! Wandel op zondag 23 april mee met de Storytrail stadswandeling en beleef de geschiedenis van historisch Delfshaven alsof u er middenin staat.  

Meesterverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids tijdens deze bijzondere verhalenwandeling. Hij neemt u mee naar de Gouden Eeuw, toen Delfshaven een belangrijke havenstad was. U maakt kennis met de helden en schurken van toen en hoort de verhalen die verborgen liggen achter de gevels van de eeuwenoude pakhuizen. Geen saaie historische feitjes, maar meeslepende avonturen voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 23 april 2017 om 14.00 uur voor Stadsbrouwerij De Pelgrim, Aelbrechtskolk 12, Rotterdam Delfshaven. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-delfshaven. Reserveer vóór 20 april met de kortingscode STORYTRAIL7BS8964 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter