Zondag 16 juni: Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’ met verhalenverteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling-69

PERSBERICHT

Zondag 16 juni:
Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’ met verhalenverteller Godefridus

Op zondag 16 juni kunt u de donkere kant van de geschiedenis van Utrecht beleven tijdens de Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’. Onderweg verwent verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen u met de meest bizarre Utrechtse moord- en doodslagverhalen. Ga mee en geniet van een ietwat macabere, maar ook lichtvoetige tocht door het stadsverleden.

Dat het in Utrecht lang niet altijd pais en vree is geweest, ontdekt u tijdens deze speciale stadswandeling al snel. In de donkere stegen van de stad liggen heel wat verhalen verborgen die het daglicht niet kunnen verdragen. Verteller Godefridus diept ze op uit zijn hoge hoed en brengt de ene na de andere moord voor u tot leven. Hoor het meeslepende verhaal van Cunera, een prinses en heilige martelares uit Rhenen. En ontdek het geheim achter de vreselijke dood van een vrome Utrechtse bisschop. Huiver, lach en geniet samen met uw mede-wandelaars van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één.

De Storytrail stadswandeling ‘Plaats Delict’ begint op zondag 16 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter