Zondag 30 juni: Storytrail stadswandeling Dordrecht

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 30 juni: Storytrail stadswandeling Dordrecht

Op zondag 30 juni komt de geschiedenis van Dordt tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Godefridus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de Dordtenaren van lang geleden. Machtige heersers, doortrapte smokkelaars en zelfs een heilige komen voorbij. Maar uiteindelijk draait het in de geschiedenis van Dordrecht maar om één ding: de strijd tegen het alom aanwezige water. Want: hoe dichter bij Dordt, hoe natter het wordt! Ga mee met verteller Godefridus, geniet van de sterke verhalen die hij voor u tevoorschijn tovert en ontdek de geheimen die achter de prachtige Dordtse gevels verborgen liggen.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 30 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter