Storytrail stadswandeling Arnhem op zondag 30 juni: Op avontuur in de stadsgeschiedenis met verteller Phileas

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Twijfel

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Arnhem op zondag 30 juni:
Op avontuur in de stadsgeschiedenis met verteller Phileas

Verhalenverteller Phileas van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling. Op zondag 30 juni neemt hij u mee naar het Arnhem van de 16e eeuw. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Wie met verteller Phileas door Arnhem wandelt, komt terecht in een wereld van bisschoppen, waarzegsters en ijzervreters. En bovenal in de wereld van de beruchte krijgsheer Karel van Gelre, die ooit in Arnhem zijn hoofdkwartier had. Samen met de verteller dwaalt u door de oude binnenstad, én door een 16e-eeuws doolhof van macht en ambitie. U komt oog in oog te staan met historische helden en schurken, en ontdekt hoe Hertog Karel zijn heerschappij probeerde uit te breiden met een listig mengsel van harde strijd en zachte diplomatie. De Storytrail stadswandeling Arnhem is een heerlijk avontuur voor iedereen die houdt van sterke verhalen in een prachtig, eeuwenoud decor.

De Storytrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 30 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter