Zaterdag 6 juli: Storytrail stadswandeling Zwolle Beleef de geschiedenis van de Blauwvingers en andere stadsverhalen

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zaterdag 6 juli: Storytrail stadswandeling Zwolle
Beleef de geschiedenis van de Blauwvingers en andere stadsverhalen

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bruisende Storytrail stadswandeling door Zwolle. Op zaterdag 6 juli gidst hij u door de stadsgeschiedenis. Ga mee en beleef een wandeling vol sagen, legenden en historische verhalen.

Een stadswandeling met Godefridus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de Zwollenaren van lang geleden. Dwalend door straten en stegen komt u oog in oog te staan met slimme kooplieden, duivelse roofridders en onbevreesde helden. En natuurlijk beleeft u samen met uw medewandelaars het ware verhaal achter de bijnaam ‘Blauwvingers’. De Storytrail stadswandeling Zwolle is een heerlijke mix van historie en verteltheater, voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zaterdag 6 juli 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter