Zondag 16 september: Storytrail stadswandeling Deventer Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van de stad

Stadswandeling-Zwolle StoryTrail -verhalenverteller Godefridus deur

PERSBERICHT

Zondag 16 september: Storytrail stadswandeling Deventer
Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van de stad

Achter de stadsmuren van Deventer liggen spannende en meeslepende verhalen verborgen. Verhalen over rijkdom, misdaad, wijsheid en strijd. U kunt die verhalen beleven tijdens de Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Godefridus. Op zondag 16 september gidst hij u door het bewogen stadsverleden. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.

Verteller Godefridus is aangesloten bij theatergezelschap Stadsavonturen. Gedreven en met humor brengt hij de geschiedenis van Deventer tot leven. Dwalend door de prachtige straten ontmoet u de helden en schurken uit het stadsverleden. Rijke kooplieden, arme studenten, sluwe boeven en valsemunters: tijdens deze wandeling komen ze allemaal voorbij. Hoor hun verhalen, voel met hen mee, ga misschien zelfs even in hun schoenen staan, lach, huiver, pink een traantje weg… en beleef een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Deventer begint op zondag 16 september 2018 om 15.00 uur op de Brink. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter