Zondag 16 september: Storytrail stadswandeling Schoonhoven Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van de stad

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 16 september: Storytrail stadswandeling Schoonhoven
Beleef de verborgen verhalen uit het verleden van de stad

In de straten en stegen van Schoonhoven liggen meeslepende verhalen verborgen. Verhalen van lang geleden, over rijkdom en armoe, misdaad en vrijgevigheid. Verhalenverteller Johannes van theatergroep Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling Schoonhoven. Op zondag 16 september gidst hij u door het bewogen stadsverleden. Ga mee en geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.

Met passie en humor brengt verteller Johannes de geschiedenis van Schoonhoven tot leven. Dwalend door de prachtige binnenstad ontmoet u de helden en schurken uit het stadsverleden. Kundige zilversmeden, sluwe boeven, gemene heksen en kloeke zeevaarders: tijdens deze wandeling komen ze allemaal voorbij. Beleef hun verhalen, voel met hen mee, ga misschien zelfs even in hun schoenen staan, lach, huiver, pink een traantje weg… en beleef een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Schoonhoven is onderdeel van het Nazomerfestival in Schoonhoven. De wandeling begint op zondag 16 september 2018 om 14.00 uur voor het oude stadhuis. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter