Zondag 17 november: StoryTrail stadswandeling Den Bosch

eric-de-beweerde-02-verteller-stadswandeling-storytrail-2

PERSBERICHT

Zondag 17 november: StoryTrail stadswandeling Den Bosch
Beleef de stadsgeschiedenis met verteller Erik de Beweerde  

Acteur Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van ’s-Hertogenbosch. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 17 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Wandelend door de straten en stegen van de binnenstad komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. U ontmoet weldoeners, wildemannen, helden en schurken. Samen met verteller Eric beleeft u het vrome Den Bosch van de Zoete Moeder en de Zusters van Orthen. Maar u gaat ook op avontuur met Bossche oeteltjes en met een geheimzinnige zwanenridder. Hoe die avonturen aflopen? U ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Den Bosch, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 17 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter