Zondag 10 november: StoryTrail stadswandeling Groningen met verhalenverteller Johannes

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Zondag 10 november:
StoryTrail stadswandeling Groningen met verhalenverteller Johannes

Acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Groningen. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 10 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

 Wandelend door de straten en stegen van de binnenstad komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. U ontmoet doorluchtige vorsten, slimme kooplieden en onverschrokken krijgsheren. Sterker nog: u gaat met hen op avontuur. Samen met verteller Johannes beleeft u het rijke Groningen van Gravin Albertine en koopman Siert. Maar u bezoekt ook het Weeshuis, waar de kinderen het moeten doen met grauwe bonen en gortepap. En u staat op de barricaden als bisschop Bommen Berend de stad probeert te veroveren. Hoe dat gaat aflopen? U ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Groningen, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Groningen begint op zondag 10 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter