Zondag 10 november: Op avontuur in de geschiedenis van Zwolle met verhalenverteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 10 november:
Op avontuur in de geschiedenis van Zwolle met verhalenverteller Godefridus

Acteur Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Zwolle. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 10 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Wandelend door de straten en stegen van de binnenstad komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. Samen met verteller Godefridus gaat u op avontuur. U ontmoet dappere helden, slimme kooplieden en duivelse krijgsheren. U maakt kennis met de hardwerkende Blauwvingers die Zwolle rijk hebben gemaakt. Maar u trekt ook ten strijde met schutspatroon Michael die het opneemt tegen niemand minder dan de Duivel. Hoe dat gaat aflopen? U ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Zwolle, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 10 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter