Zondag 24 november in Utrecht: Een StoryTrail stadswandeling langs de eeuwenoude Liefdesbreuklijn

brot-10-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 24 november in Utrecht:
Een StoryTrail stadswandeling langs de eeuwenoude Liefdesbreuklijn

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 24 november een bijzondere StoryTrail wandeling door de binnenstad van Utrecht. Onderweg laat verhalenverteller Brot van Gromme zijn publiek eeuwenoude stadsverhalen beleven over het mooiste dat Utrecht te bieden heeft: de liefde.  

Op 1 augustus 1674 gebeurde er in Utrecht een vreselijke ramp. Een tornado trok dwars door de stad en vernietigde niet alleen het schip van de Domkerk, maar nog veel meer gebouwen die de Utrechters na aan het hart lagen. Wat veel mensen niet weten: sinds die dag loopt er een breuklijn door de binnenstad. De Liefdesbreuklijn. Daaruit borrelen de meest bizarre verhalen omhoog, over Utrechters met wie het vaak nog slechter afliep dan met het schip van de Dom. Het zijn eeuwenoude sagen over smachtende liefde, brandende hartstocht en gebroken trouw. De meeste van die verhalen lopen niet goed af. Maar toch: als u het aandurft, zult u met volle teugen genieten. Want de StoryTrail stadswandeling Utrecht is een heerlijk avontuur met een meesterlijk vertelkunstenaar.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 24 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter