Zondag 13 oktober: StoryTrail stadswandeling Haarlem met verteller Franciscus

haarlem_yt_okopie

PERSBERICHT

Zondag 13 oktober:
StoryTrail stadswandeling Haarlem met verteller Franciscus

Een wonderlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Haarlem. Op zondag 13 oktober neemt verteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen u mee naar het bewogen verleden van de Muggenstad.   

Wie met Franciscus door Haarlem wandelt, kan bijzondere bijzondere tegen het lijf lopen. Kenau Simonsdochter Hasselaer bijvoorbeeld, die het in de Tachtigjarige Oorlog opnam tegen de Spanjaarden. Laurens Janszoon Coster, uitvinder van de boekdrukkunst, die in Haarlem zeven standbeelden kreeg. En ook Pieter Teyler, de lakenkoopman en filantroop aan wie Haarlem het Teylers Museum te danken heeft. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Franciscus het ene na het andere sterke verhaal voor u uit zijn vertellershoed. Zo beleeft u de geschiedenis van Haarlem tijdens een vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 13 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter