Zondag 24 november: Op avontuur in de geschiedenis van Utrecht met verteller Bastiaan de Zwitser

de-zwitser-04-verteller-stadswandeling-storytrail-117

PERSBERICHT

Zondag 24 november:
Op avontuur in de geschiedenis van Utrecht met verteller Bastiaan de Zwitser

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de StoryTrail stadswandeling Utrecht van verhalenverteller Bastiaan de Zwitser. De acteur van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 24 november door de straten én de geschiedenis van de Domstad.   

Wie met Bastiaan door Utrecht wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. Een tijd vol sterke, spannende en bizarre vertellingen over kerkvorsten, kooplieden, boeven en weldoeners. U maakt kennis met de stadsbewoners van vroeger, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 24 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter