Storytrail stadswandeling op Tweede Kerstdag: Beleef het spannende verhaal van Leidens beleg en ontzet

StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscs Ik vertel het je

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op Tweede Kerstdag:
Beleef het spannende verhaal van Leidens beleg en ontzet

Op donderdag 26 december (Tweede Kerstdag) vertelt acteur Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen het verhaal van Leidens beleg en ontzet. Tijdens de StoryTrail stadswandeling door de Leidse binnenstad brengt hij de gebeurtenissen in het jaar 1574 op meeslepende wijze tot leven.   

Een stadswandeling met Franciscus is een bijzondere belevenis. U komt terecht in een stad vol hongerige mensen, die gras en boomschors eten om in leven te blijven. Maar ook een stad die bruist van strijdlust, vernuft en opofferingsgezindheid. U ontmoet barse krijgsheren, gehaaide vrouwen, heldhaftige duivenmelkers en natuurlijk de legendarische Leidse Glippers. Slenter langs de grachten, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De Storytrail stadswandeling Leiden is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op donderdag 26 december 2019 om 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter