Zondag 10 november: StoryTrail stadswandeling Gouda met verhalenverteller Brot van Gromme

brot-verhalenverteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 10 november: StoryTrail stadswandeling Gouda met verhalenverteller Brot van Gromme

Acteur Brot van Gromme van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Gouda. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 10 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Wandelend door de straten en stegen van de binnenstad komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. Samen met verteller Brot gaat u op avontuur in de stad van turf, kaas en bier. U ontmoet oersterke zakkendragers, nijvere viswijven en steenrijke kooplieden. U bent getuige van een noodlottige stadsbrand. En u gaat op zoek naar een spoorloos verdwenen schipper. Hoe dat allemaal gaat aflopen? U ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Gouda, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 10 november 2019 om 12.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter