Zondag 17 november: StoryTrail stadswandeling Haarlem met verhalenverteller Franciscus

9 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 17 november:
StoryTrail stadswandeling Haarlem met verhalenverteller Franciscus  

Acteur Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen vertelt meeslepende verhalen over de geschiedenis van Haarlem. Tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 17 november neemt hij zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd.  

Wandelend door de straten en stegen van de binnenstad komt u terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. U ontmoet koningen, uitvinders, helden en schurken. Sterker nog: u gaat met hen op avontuur. Samen met verteller Franciscus beleeft u het voorname Haarlem van Graaf Willem, Pieter Teyler en Laurens Janszoon Coster. Maar u staat ook naast Kenau op de barricaden om de stad te verdedigen tegen het Spaanse leger. Hoe dat gaat aflopen? U ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 17 november 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter