Zondag 2 april 2017: Storytrail stadswandeling door Groningen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 2 april 2017: Storytrail stadswandeling door Groningen

Wilt u wel eens oog in oog staan met bisschop Bommen Berend? Door een paleistuin flaneren met deftige graven en gravinnen? Of lekker door de straten stampen met de legendarische Groninger turfdragers? Dit is uw kans! Ga op zondag 2 april mee met de Storytrail stadswandeling en beleef de geschiedenis van Groningen alsof u er middenin staat.

Meesterverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids tijdens deze bijzondere verhalenwandeling. Hij brengt geen saaie historische feitjes, maar meeslepende avonturen voor jong en oud. Samen met uw mede-wandelaars maakt u een mooie, enerverende en ook heel vermakelijke tocht door het verleden van de stoerste stad van het Noorden.

De verhalenwandeling begint op zondag 2 april 2017 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren in Groningen. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer vóór 30 maart met de kortingscode STORYTRAIL7BS7673 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter