Zondag 20 oktober: Storytrail wandeling Den Bosch – Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Reijckhart

reijckhart-06-verteller-stadswandeling-storytrail

Zondag 20 oktober: Storytrail wandeling Den Bosch
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Reijckhart

Een sprankelende mix van historie en theater: dat is de Storytrail stadswandeling Den Bosch. Verhalenverteller Reijckhart van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 20 oktober. Dwalend door de straten van ‘s-Hertogenbosch vertelt hij u de mooiste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Wie met Reijckhart door Den Bosch wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. U ontmoet historische boeven en vechtersbazen, maar ook deftige graven en heilige weldoeners. Én u ontdekt het geheim van de Bossche gezelligheid. Ga mee met Reijckhart en beleef een vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 20 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Johannes

Laat een reactie achter