Zondagmiddag 27 oktober Storytrail stadswandeling Goes – Op avontuur in de stadsgeschiedenis met verteller Johannes

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Zondagmiddag 27 oktober Storytrail stadswandeling Goes
Op avontuur in de stadsgeschiedenis met verteller Johannes

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Goes. Op zondag 27 oktober neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen u mee naar het roemruchte verleden van de stad.   

Wie met Johannes door de geschiedenis van Goes wandelt, loopt bijzondere personages tegen het lijf. Kijvende viswijven bijvoorbeeld, die altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Jan Katoen, de sluwe boef die wist te ontsnappen uit zijn donkere kerker onder het stadhuis. En natuurlijk Frans Naerebout, de legendarische mensenredder die in Goes ligt begraven. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal voor u uit zijn hoge hoed. Zo beleeft u de geschiedenis van Goes tijdens een vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Goes begint op zondag 27 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter