Zondag 13 oktober: Op avontuur in de geschiedenis van Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

Zondag 13 oktober:
Op avontuur in de geschiedenis van Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd. Op zondag 13 oktober neemt verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar de roemruchte geschiedenis van het Utrechtse stadsbos.  

Wie met Godefridus door Amelisweerd wandelt, loopt bijzondere personages tegen het lijf. Koning Lodewijk Napoleon bijvoorbeeld, die hier ooit acht dagen heeft gewoond. Een zonderlinge markies. En natuurlijk de onstuimige Ridder Amelis, aan wie het landgoed zijn naam te danken heeft. Dwalend door het groen wekt Godefridus het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de diepste geheimen van het woud kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Amelisweerd begint op zondag 13 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: https://storytrail.nl/wandeling/landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter