Storytrail stadswandeling Brielle op dinsdag 20 augustus: Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Franciscus

9 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Haarlem

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Brielle op dinsdag 20 augustus:
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Franciscus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Brielle. Op dinsdagmiddag 20 augustus neemt verteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het roemruchte verleden van de stad.

Wie met Franciscus door de geschiedenis van Brielle wandelt, komt terecht midden in het bewogen leven van de regenten Johan en Cornelis de Witt. Voor u het weet, staat u in de rechtszaal oog in oog met Cornelis. Het volgende moment fluiten de kogels u om de oren tijdens een woeste zeeslag. En weer even later kunt u zich samen met de Gebroeders de Witt bekwamen in het ragfijne politieke spel van de Gouden Eeuw. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad wekt Franciscus het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de diepste geheimen van de stad kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Den Briel begint op dinsdag 20 augustus 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-brielle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is tot stand gekomen in samenwerking met het Historisch Museum Den Briel. In het museum is de tentoonstelling ‘De Gebroeders de Witt, Iconen van de Gouden Eeuw’ nog te bezoeken t/m 8 september 2019.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter