Zaterdag 19 oktober: Storytrail stadswandeling Den Haag – Ontdek een stad vol fantastische verhalen

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Zaterdag 19 oktober: Storytrail stadswandeling Den Haag
Ontdek een stad vol fantastische verhalen

In de lange geschiedenis van Den Haag wemelt het van de prachtige verhalen: over armoe en rijkdom, bittere strijd en listige diplomatie. U kunt die verhalen zelf meemaken tijdens de Storytrail stadswandeling op zaterdag 19 oktober. Verhalenverteller Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids.

Een gewone stadswandeling is het niet die verteller Charlotte u laat beleven. Verwacht geen overvloed aan jaartallen en architectonische feitjes. Charlotte is meer van de meeslepende verhalen. De ene na de andere ongelooflijke geschiedenis brengt zij voor u tot leven. Dwalend over het Plein, langs de grachten en door donkere stegen, kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden uit de Haagse historie. Charlotte brengt die verhalen met humor en passie: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zaterdag 19 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter