Zondagmiddag 20 oktober: Op avontuur in de geschiedenis van Haarlem met verteller Franciscus

haarlem_yt_okopie

PERSBERICHT

Zondagmiddag 20 oktober:
Op avontuur in de geschiedenis van Haarlem met verteller Franciscus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Haarlem. Op zondag 20 oktober neemt verteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen u mee naar het roemruchte verleden van de Muggenstad.   

Wie met Franciscus door de geschiedenis van Haarlem wandelt, loopt bijzondere personages tegen het lijf. Kenau Simonsdochter Hasselaer bijvoorbeeld, die het in de Tachtigjarige Oorlog opnam tegen de Spanjaarden. Laurens Janszoon Coster, uitvinder van de boekdrukkunst, die in Haarlem zeven standbeelden kreeg. En ook Pieter Teyler, de lakenkoopman en filantroop aan wie Haarlem het Teylers Museum te danken heeft. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Franciscus het ene na het andere sterke verhaal voor u uit zijn vertellershoed. Zo beleeft u de geschiedenis van Haarlem tijdens een vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 20 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter