Storytrail stadswandeling Historisch Delfshaven op zondag 20 oktober: Duik in de geschiedenis met verhalenverteller Jacobus

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Historisch Delfshaven op zondag 20 oktober:
Duik in de geschiedenis met verhalenverteller Jacobus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Delfshaven. Op zondag 20 oktober neemt verteller Jacobus van theatergezelschap Stadsavonturen u mee naar een uniek stukje Rotterdamse historie.  

Wie met Jacobus door Historisch Delfshaven wandelt, loopt bijzondere personages tegen het lijf. Oersterke zakkendragers bijvoorbeeld, met spieren als scheepskabels en schouders als hakblokken. De ambitieuze stadskastelein, die Delfshaven wil opstoten in de vaart der volkeren. En natuurlijk Piet Hein, de kaapvaarder die in Delfshaven werd geboren en aan het eind van zijn carrière de Zilvervloot veroverde op de Spanjaarden. Dwalend door de eeuwenoude straatjes brengt Jacobus het ene na het andere sterke verhaal voor u tot leven. Zo leert u de geheimen van Delfshaven kennen tijdens een vertel-avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam-Delfshaven begint op zondag 20 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter