Zondag 20 oktober: Storytrail stadswandeling Hoorn – Ontdek een stad vol fantastische verhalen

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 20 oktober: Storytrail stadswandeling Hoorn
Ontdek een stad vol fantastische verhalen

In de lange geschiedenis van Hoorn wemelt het van de prachtigste verhalen: over boeven, weldoeners, dichters en zeevaarders. U kunt die verhalen zelf meemaken tijdens de Storytrail stadswandeling op zondag 20 oktober. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids.

Een gewone stadswandeling is het niet die verteller Johannes u laat beleven. Verwacht geen overvloed aan jaartallen en architectonische feitjes. Johannes is meer van de meeslepende verhalen. De ene na de andere ongelooflijke geschiedenis brengt hij voor u tot leven. Dwalend door de binnenstad kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden uit de Hoornse historie. Johannes brengt die verhalen met humor en passie: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Hoorn begint op zondag 20 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-hoorn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter