Storytrail stadswandeling op zaterdag 19 oktober: Op avontuur in de geschiedenis van Schoonhoven met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zaterdag 19 oktober:
Op avontuur in de geschiedenis van Schoonhoven met verhalenverteller Johannes

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Schoonhoven. Op zaterdag 19 oktober neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de Zilverstad.

Wie met Johannes door de geschiedenis van Schoonhoven wandelt, kan heel bijzondere personages tegenkomen. Listige boeven bijvoorbeeld, die het naburige stadje Nieuwpoort onveilig maken. Nobele weldoeners. Zilversmeden met wonderbaarlijke talenten. En natuurlijk kapitein Olivier van Noort, die als eerste Hollander rond de wereld voer om uiteindelijk in Schoonhoven te sterven. Dwalend door het eeuwenoude stadje tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn hoge hoed tevoorschijn. Zo leert u de best bewaarde Schoonhovense geheimen kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Schoonhoven begint op zaterdag 19 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-schoonhoven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter