Storytrail stadswandeling Utrecht op zondag 13 oktober: Ontdek een stad vol fantastische verhalen

rinus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Utrecht, de prachtige stad aan de Krommerijn, heeft in haar lange geschiedenis heel wat bijzondere inwoners gehad. Zoals: wonderkinderen, briljante bouwmeesters, duivelse geesten en vrome vrouwen die zichzelf lieten inmetselen in de muur van de kerk. U komt ze allemaal tegen tijdens de Storytrail stadswandeling van verhalenverteller Rinus Zwabber. Op zondag 13 oktober kunt u samen met hem een duik nemen in de stadshistorie.

Een gewone stadswandeling is het niet die verteller Rinus u laat beleven. Verwacht geen overvloed aan jaartallen en architectonische feitjes. Rinus is meer van de meeslepende verhalen. De ene na de andere ongelooflijke geschiedenis tovert hij uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Dwalend over het Domplein, langs de Oudegracht en door verborgen binnentuinen kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden uit de Utrechtse historie. Rinus brengt die verhalen met humor en passie: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 13 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter