Zondag 13 oktober: Storytrail stadswandeling Amsterdam Ontdek een stad vol fantastische verhalen

rinus4-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 13 oktober: Storytrail stadswandeling Amsterdam
Ontdek een stad vol fantastische verhalen

In de lange geschiedenis van Amsterdam wemelt het van de verhalen: over ongekende rijkdom, bittere oorlogen en bizarre mirakels. U kunt die verhalen zelf meemaken tijdens de Storytrail stadswandeling op zondag 13 oktober. Verhalenverteller Rinus Zwabber van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids.

Een gewone stadswandeling is het niet die verteller Rinus u laat beleven. Verwacht geen overvloed aan jaartallen en architectonische feitjes. Rinus is meer van de meeslepende verhalen. De ene na de andere ongelooflijke geschiedenis tovert hij uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Dwalend over de Dam, langs grachten en door donkere stegen, kunt u genieten van de mooiste sagen en legenden uit de Amsterdamse historie. Rinus brengt die verhalen met humor en passie: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 13 oktober 2019 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter