Zondag 21 april in Amelisweerd: Een boswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen

wannes-10-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

Zondag 21 april in Amelisweerd:
Een boswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 21 april de eerste Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Wannes neemt zijn publiek mee door het jonge lentegroen en vertelt de mooiste en spannendste verhalen uit de historie van het Utrechtse stadsbos.  

Wie met verteller Wannes door Amelisweerd wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone natuurgids is. Hij neemt u mee naar het verre verleden en vertelt meeslepend over de geheimen van het woud. Wist u dat hier koningen hebben gewoond? En wilde dieren? En kent u het bloedstollende verhaal waaraan Amelisweerd zijn naam te danken heeft? Dwalend door het bos beleeft u de bizarre geschiedenis van het landgoed alsof u er ooggetuige van bent. Ga mee met Wannes en geniet van een historisch natuuravontuur dat u niet snel zult vergeten!

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op zondag 21 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter