Zondag 21 april: Op avontuur in de geschiedenis van Haarlem met verteller Franciscus

9 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 21 april:
Op avontuur in de geschiedenis van Haarlem met verteller Franciscus

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling Haarlem van verhalenverteller Franciscus. De acteur van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 21 april door de straten én de geschiedenis van de Muggenstad.   

Wie met Franciscus door Haarlem wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. Een tijd vol sterke, spannende en meeslepende vertellingen over vechtersbazen, kooplieden, boeven en uitvinders. U maakt kennis met de stadsbewoners van vroeger, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht kwam Stadsavonturen 10 jaar geleden naar Haarlem. Inmiddels zijn er unieke Storytrail stadswandelingen in ruim 25 prachtige steden in het hele land.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 21 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter