Zondag 21 april: Storytrail stadswandeling door Gouda vol sagen, legenden en historische verhalen

Zo 2 okt. 14:00 uur Stadswandeling Gouda – Verhalenverteller Erik de Beweerde

PERSBERICHT

Zondag 21 april:
Storytrail stadswandeling door Gouda vol sagen, legenden en historische verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 21 april de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Gouda. Verhalenverteller Erik de Beweerde neemt zijn publiek mee door de binnenstad en vertelt de mooiste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis.  

Wie met verteller Eric door Gouda wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u mee naar het Gouda van de Gouden Eeuw: een stad van schippers, zakkendragers, kooplieden en handelslui. U maakt kennis met de stadsbewoners van toen, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht kwam Stadsavonturen 10 jaar geleden naar Gouda. Inmiddels zijn er unieke Storytrail stadswandelingen in ruim 25 prachtige steden in het hele land.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 21 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter