Zondag 21 april: Op avontuur in Historisch Delfshaven met verhalenverteller Jacobus

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Zondag 21 april:
Op avontuur in Historisch Delfshaven met verhalenverteller Jacobus

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling Delfshaven van verhalenverteller Jacobus. De acteur van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 21 april door de geschiedenis van een uniek stukje Rotterdam.     

Wie met Jacobus door Delfshaven wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u mee naar het Delfshaven van de Gouden Eeuw: een stad van zakkendragers, zeelui en kooplieden, én natuurlijk de geboorteplaats van Piet Hein. U maakt kennis met de stadsbewoners van toen, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de historische gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam-Delfshaven begint op zondag 21 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter