Zondag 21 april: Op avontuur in de geschiedenis van Zierikzee met verhalenverteller Johannes

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 21 april:
Op avontuur in de geschiedenis van Zierikzee met verhalenverteller Johannes

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling Zierikzee van verhalenverteller Johannes. De acteur van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 21 april door de bewogen geschiedenis van de stad aan de Oosterschelde.      

Wie met Johannes door Zierikzee wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. U komt terecht in een stad van krijgsheren, zeelui, bouwmeesters en viswijven. U maakt kennis met de stadsbewoners van toen, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de historische gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 21 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 22 april van Storytrail stadswandelingen in Middelburg, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter