Zondag 22 oktober 2017: Beleef de geschiedenis van Delfshaven met verhalenverteller Johannes

Stadswaneling Theater en Historie Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Zondag 22 oktober 2017:
Beleef de geschiedenis van Delfshaven met verhalenverteller Johannes

Op zondagmiddag 22 oktober kunt u de geschiedenis van Delfshaven beleven tijdens een buitengewone stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij brengt de rijke historie van Delfshaven tot leven tijdens een wandeling vol meeslepende avonturen voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Delfshaven is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Het prachtige oude stadje is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Beleef de stad door de ogen van schippers, zakkendragers en kooplieden, ontdek het geheim achter de Delfshavense haring en verover samen met Piet Hein de legendarische Zilvervloot. Zo maakt u samen met uw mede-wandelaars een reis door de tijd die u niet snel zult vergeten!

De Storytrail stadswandeling Delfshaven begint op zondag 22 oktober 2017 om 14.00 uur voor Stadsbrouwerij De Pelgrim, Aelbrechtskolk 12, Rotterdam Delfshaven. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter