Zondag 22 oktober 2017: Beleef Utrecht met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

Zo 9 okt. 14:00 uur Stadswandeling Utrecht – Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

PERSBERICHT

Zondag 22 oktober 2017: Beleef Utrecht met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

Op zondagmiddag 22 oktober kunt u de geschiedenis van Utrecht beleven tijdens een onvergetelijke Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij brengt u een tocht vol spannende, bizarre en bloedstollende sagen en legenden.

De Storytrail stadswandeling Utrecht is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Verteller Bastiaan voert u mee door de diepe donkere stadsgeschiedenis. Er gaat een wereld voor u open, vol schurken en helden, haat en liefde, vreugde en tragiek. Samen met uw mede-wandelaars waant u zich anderhalf uur lang eeuwen terug in de tijd. Geniet van de verhalen, de stad en elkaars gezelschap, lach en huiver… en wees verzekerd van een gedenkwaardige middag.

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 22 oktober 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter