Zondag 22 oktober 2017: Beleef de legenden van Den Bosch

eric-de-beweerde-06-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 22 oktober 2017: Beleef de legenden van Den Bosch

Ga op zondag 22 oktober mee met de Storytrail stadswandeling ‘s-Hertogenbosch en beleef de bewogen stadsgeschiedenis alsof u er middenin staat. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Hij brengt een heerlijke mix van geschiedenis, stadslegenden en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Dwalend door de eeuwenoude straten en stegen brengt verteller Eric het verleden tot leven met vrolijke, bizarre en soms bloedstollende verhalen. U ontdekt hoe de Hertog van Brabant negen eeuwen geleden de stad stichtte. U leeft mee met de Bosschenaren van lang geleden. En samen met uw mede-wandelaars vindt u de bron van de Bossche gezelligheid. Ga mee en laat u verrassen!

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 22 oktober om 14.00 uur voor het Stadhuis op de Markt in ‘s-Hertogenbosch. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7ER421R en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

 

Posted in
Avatar foto

OneMoreDot

Laat een reactie achter