Zondag 22 oktober 2017: Beleef Zwolle met verhalenverteller Godefridus

godefridus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 22 oktober 2017:
Beleef Zwolle met verhalenverteller Godefridus

Op zondagmiddag 22 oktober kunt u de geschiedenis van Zwolle op een bijzondere manier beleven. Verhalenverteller Godefridus van Theatergroep Stadsavonturen nodigt u uit voor de publiekspremière van zijn Storytrail stadswandeling. Wandelend door de prachtige binnenstad brengt hij een unieke mix van verteltheater en historie.

In het pittoreske stadshart van Zwolle liggen vrolijke, bizarre en soms ook bloedstollende sagen en legenden verborgen. De eeuwenoude Hanzestad heeft dan ook een bewogen geschiedenis achter de rug. Godefridus vertelt hoe Zwolle haar buursteden Kampen en Deventer het nakijken gaf. Hoe de stad de strijd aan ging met machtige roofridders. En hoe de hoogste kerktoren van de Lage Landen verrees aan de oever van de IJssel. Wat was het geheim van dit grote succes? Was het puur geluk of eigen verdienste? Of kwam het misschien door ingrijpen van de schutspatroon van Zwolle, Sint Michael, die de duivel wist te verslaan? U ontdekt het allemaal tijdens de Storytrail stadswandeling Zwolle. Ga mee en geniet van sterke verhalen vol list, bedrog, noodlot en geluk!

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 22 oktober om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7GE421R en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter