Zondag 23 juli 2017: Op stap door Den Haag met Chique Charlotte

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Zondag 23 juli 2017: Op stap door Den Haag met Chique Charlotte

Chique Charlotte, een van de Haagse verhalenvertellers van Theatergroep Stadsavonturen, nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling op zondag 23 juli. Onderweg kunt u genieten van een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één. 

Wandelend door de prachtige binnenstad vertelt Charlotte u alles wat u altijd al over de residentie wilde weten. Als dochter uit een vooraanstaand Haags geslacht weet zij wat er wordt gefluisterd in de boudoirs van de Haagse chique. Maar even goed is zij op de hoogte van wat er speelt in de kroegen en op de markt. Haar verhalen nemen u mee naar het rijke én arme verleden van Den Haag. Dat doet zij zo betoverend en ontwapenend dat u zich anderhalf uur lang in een andere tijd waant.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 23 juli om 14.00 uur op het Plein in Den Haag. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Koop uw tickets uiterlijk vier dagen voor vertrek met de kortingscode STORYTRAIL7AH9437 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter