Zondag 23 juni: Storytrail stadswandeling door Deventer vol sagen en legenden

deventer_yt

PERSBERICHT

Zondag 23 juni:
Storytrail stadswandeling door Deventer vol sagen en legenden

Verhalenverteller Marie-Louise van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Deventer op zondagmiddag 23 juni. Dwalend door de binnenstad vertelt zij u de mooiste, sterkste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis.  

Wie met Marie-Louise door Deventer wandelt, merkt al snel dat zij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u mee naar het Deventer van eeuwen terug: een stad van kooplieden, valsemunters, studenten en filosofen. U maakt kennis met de stadsbewoners van toen, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een echte belevenis.

Theatergezelschap Stadsavonturen bestaat uit een groep gedreven vertellers en acteurs. Zij brengen de stadshistorie tot leven door niet alleen de stenen monumenten te laten zien, maar vooral ook het leven van de mensen die daar woonden en werkten. Zo verbinden zij het verleden met het heden, en het publiek met de stad. Ooit begonnen in Utrecht, verzorgt Stadsavonturen inmiddels Storytrail stadswandelingen in meer dan 25 steden – sinds kort ook in Deventer.

De Storytrail stadswandeling Deventer begint op zondag 23 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter