Zondag 16 juni: Storytrail stadswandeling door Haarlem Beleef het verhaal van Kenau en andere spannende avonturen

9 en 20 april 2017: Storytrail stadswandeling door Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 16 juni: Storytrail stadswandeling door Haarlem
Beleef het verhaal van Kenau en andere spannende avonturen

Op zondag 16 juni komt de geschiedenis van Haarlem tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Franciscus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek mee naar de tijd van de Tachtigjarige Oorlog, toen Haarlem werd belaagd door het leger van Spanje. Een beslissende episode in de stadsgeschiedenis. Voor u het weet, staat u op de barricaden met de dappere Kenau Simonsdochter Hasselaer. Maar tijdens deze wandeling gaat u ook andere episoden uit de Haarlemse geschiedenis beleven. Zo maakt u kennis met Laurens Janszoon Coster, de uitvinder van de boekdrukkunst. En met Pieter Teyler, die de stad zijn rijke verzamelingen schonk. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Haarlem en geniet van een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 16 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter