Zondag 23 juni: Storytrail stadswandeling door Den Haag vol spannende verhalen

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Zondag 23 juni:
Storytrail stadswandeling door Den Haag vol spannende verhalen

Op zondag 23 juni komt de geschiedenis van Den Haag tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen gidst haar publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt zij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Charlotte is een bijzondere belevenis. De verteller neemt haar publiek eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de Hagenezen van lang geleden. Machtige graven en stadhouders, helden en schurken, én natuurlijk de Haagse ooievaar: ze komen allemaal voorbij. Zo leert u niet alleen de historische monumenten kennen, maar ook de verhalen die achter de gevels verborgen liggen. De Storytrail stadswandeling Den Haag is een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 23 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter