Zondag 16 juni: Storytrail stadswandeling door Gouda vol spannende verhalen

stadswandeling-gouda-storytrail-4

PERSBERICHT

Zondag 16 juni:
Storytrail stadswandeling door Gouda vol spannende verhalen

Op zondag 16 juni komt de geschiedenis van Gouda tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Erik de Beweerde is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek mee naar de 16e eeuw, als Gouda een machtige kaas-, bier- en turfstad is. Handel en scheepvaart beleven gouden tijden. U maakt kennis met schipperszoon Wouter Hugesz. Hij is op zoek is naar zijn vader, die al weken spoorloos is. U volgt Wouter op zijn zoektocht in de oude stad, en raakt verzeild in een spannend verhaal met historisch Gouda als decor. De Storytrail stadswandeling Gouda is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 16 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter