Storytrail stadswandeling Hoorn op zondag 23 juni: Beleef de geschiedenis van Platte Thijs en andere spannende stadsverhalen

Zo 9 okt. 14:00 uur Stadswandeling Hoorn – Verhalenverteller Johannes

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Hoorn op zondag 23 juni:
Beleef de geschiedenis van Platte Thijs en andere spannende stadsverhalen

Op zondag 23 juni komt de geschiedenis van Hoorn tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Johannes is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek mee naar de Gouden Eeuw, toen Hoorn een rijke stad was met een machtige zeehaven. Wandelend door straten en stegen komt u terecht in een wereld vol wonderlijke sagen en legenden. Voor u het weet, staat u oog in oog met de beroemde schipper Bontekoe. Met de beruchte Spaanse admiraal Bossu. En met Platte Thijs, de edelmoedige struikrover uit de Beemster. Allemaal hebben zij hun steentje bijgedragen aan de roem van Hoorn. Ga mee op avontuur met Johannes en beleef een heerlijke mix van geschiedenis en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Hoorn begint op zondag 23 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-hoorn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter