Zaterdag 8 en zondag 16 juni: Storytrail stadswandeling door Den Bosch vol spannende verhalen

reijckhart-06-verteller-stadswandeling-storytrail

Zaterdag 8 en zondag 16 juni:
Storytrail stadswandeling door Den Bosch vol spannende verhalen

Op zaterdag 8 en zondag 16 juni komt de geschiedenis van Den Bosch tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Reijckhart van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Reijckhart is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de Bosschenaren van lang geleden. Machtige hertogen, vrome kloosterzusters, dappere ridders en doortrapte schurken komen voorbij. Zo leert u niet alleen de historische monumenten kennen, maar ook de verhalen die achter de gevels verborgen liggen. De Storytrail stadswandeling Den Bosch is een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Den Bosch begint op zaterdag 8 juni 2019 om 15.30 uur en op zondag 16 juni om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter