28 mei en 9 juni: Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

storytrail wandeling amelisweerd verhalen verteller godefridus vergeten groenten vergiet

PERSBERICHT

28 mei en 9 juni:
Storytrail Landgoedwandeling Amelisweerd met verhalenverteller Godefridus

Op dinsdag 28 mei en zondag 9 juni kunt u in Amelisweerd genieten van een boswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen. Verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids.

Amelisweerd is een landgoed met een bewogen geschiedenis. Koning Lodewijk Napoleon heeft hier gewoond – acht dagen slechts, maar toch! Het was een bos vol wilde dieren. Een merkwaardige markies heeft er zijn sporen nagelaten. En wat te denken van het bloedstollende verhaal van Ridder Amelis, aan wie het landgoed zijn naam te danken heeft? Dwalend door het groen brengt verteller Godefridus het verleden van Amelisweerd tot leven. Het ene na het andere sterke verhaal komt uit zijn hoge hoed tevoorschijn. Ga mee, laat u betoveren en beleef een historisch natuuravontuur dat u niet snel zult vergeten!

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op dinsdag 28 mei en zondag 9 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter