Zondag 9 juni: Storytrail stadswandeling door Breda vol spannende verhalen

Zo 2 okt. 14:00 uur Stadswandeling Gouda – Verhalenverteller Erik de Beweerde

PERSBERICHT

Zondag 9 juni:
Storytrail stadswandeling door Breda vol spannende verhalen

Op zondag 9 juni komt de geschiedenis van Breda tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste, vreemdste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Erik de Beweerde is een bijzondere belevenis. De verteller neemt zijn publiek mee naar de tijd van de Tachtigjarige Oorlog, toen Breda werd belaagd door het leger van Spanje. Een beslissende episode in de stadsgeschiedenis. Voor u het weet, staat u oog in oog met de beruchte Spaanse bevelvoerder Houtepen. Met de torenwachter die waakt over de stad. En met de begijnen die bidden voor een goede afloop. Zo ziet u niet alleen de stenen monumenten van toen, maar leert u ook de mensen kennen die daar woonden en werkten. Ga mee en geniet van een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 9 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter