Zondag 24 september: Storytrail stadswandeling Leiden

johannes-38-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 24 september: Storytrail stadswandeling Leiden

Beleef de Leidse geschiedenis alsof u er middenin staat! Meesterverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail op zondagmiddag 24 september.  Tijdens een prachtige stadswandeling vertelt hij u het verhaal van Leidens beleg en ontzet.

De verhalenverteller neemt u mee naar de tijd van de 80-jarige oorlog. De Spaanse troepen hebben Leiden omsingeld. Geen vlok meel en geen kruimel brood kan de stad meer in. De Spanjaarden willen de stad uithongeren en zo tot overgave dwingen. Hoe lukt het de Leidenaren om dat beleg te doorstaan? Welke listige plannen bedenken zij om van de Spanjaarden af te komen? Hoe groeit burgemeester van der Werff uit tot een stadsheld? En wat is de rol van de legendarische Leidse Glippers? U komt het allemaal te weten tijdens de Storytrail stadswandeling Leiden. Geen saaie historische feitjes, maar meeslepende verhalen voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 24 september 2017 om 14.00 uur op de Doelenbrug (hoek Groenhazengracht – Oude Varkenmarkt). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS5619 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

– Einde Bericht –

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer persinformatie: Stadsavonturen (Henke Lever), tel. 030-2467 911 of info@stadsavonturen.nl.
Storytrail is een theaterproductie van het gezelschap Stadsavonturen.
Foto: Storytrail.nl. Afbeelding kan vrij van rechten en kosten worden geplaatst.
Foto’s op hoge resolutie vindt u via: https://storytrail.nl/persmap/

 

Posted in

OneMoreDot

Laat een reactie achter